Bli kjent med folka bak Spill the Tea

Spill the Tea ble startet av fire tenerder fra Oslo. Vi har til sammen mange års erfaring med te, og er alle lidenskapelige tedrikkere.

Maja Brenna

Maja har jobbet med te i 7 år, og er sertifisert te-sommelier fra Tea Association of Canada. Hun har også skrevet masteroppgave om direkte handel i te-bransjen og holdt foredrag om temaet på World Tea Expo.

Ole Marius Tørrisen

Ole Marius jobber til daglig som grafisk designer. Han har studert chanoyu, den japanske tesermonien siden 2015. Etter et møte med kvalitets oolong og pu’er på et kinesisk tehus ble den store teinteressen tent

Håkon Vadstein

Håkon Vadstein har jobbet i mer enn fem år med te før Spill the Tea. Med bakgrunn innen scenekunst har han lenge vært interessert i de kulturelle tradisjonene og ritualer rundt te. Han praktiserer japansk teseremoni, også kjent som Chanoyu, og har lang erfaring med te fra både butikk, brygging og gjennom å holde kurs om te.

Tiril Mår Johansen

Tiril har arbeidet i tebransjen i 7 år, tidligere som selger og butikksjef, nå som gründer. Ved siden av tearbeidet har hun an mastergrad i filosofi og studerer til å bli psykolog