Søk
Close this search box.
Søk
Te til restauranter, barer og kafeer

Flere og flere får øynene opp for te. På verdensbasis er te den mest konsumerte drikken, etter vann. Norge har tradisjonelt vært et kaffeland, men vi følger etterhvert også etter. Spill the Tea er grossit, og selger også te til små og store serveringssteder.

Hvorfor skal du satse på kvalitetste?

I Spill the Tea tar vi bærekraft og rettferdig handel på alvor. Vi bryr oss om miljøet, og arbeiderene som produserer teen for oss. Så langt det lar seg gjøre prøver vi å kjøpe rett fra gårder, og kutte ut mellomledd. På de måten sikrer vi at teen har høy kvalitet, samtidig som vi har bedre kontroll på arbeidsforhold og miljøavtrykk.

Vi staret Spill the Tea med fokus på rene teer uten smakstilsetninger både fordi mener teplanten er en spennende plante med så mange interessante smaker i seg selv, men også fordi vi vil handle direkte fra teprodusenten. De fleste smaksatte teer blandes nemlig i Europa og inneholder ofte ingredienser fra opptil 30 ulike produsenter. Dette gjør det vanskelige å opprettholde sporbarheten og gjør at mye verdiskapning havner langt utenfor de produksjonsområdene som trenger det mest. Vi ser likevel at stadig flere produsenter velger å lage egne blandinger for å holde mer av verdiskapning i produksjonsområdet, så nå har vi også et utvalg teer smaksatt med krydder eller frukt som vi tilbyr serveringssteder. 

Du kan lese mer om hvorfor vi fokuserer mest på ren te her

Vi tilbyr gratis opplæring til alle våre bedriftskunder hvor vi gir basiskunnskap om teene dere velger ut og hvordan dere best kan tilberede og oppbevare dem innenfor deres rutiner. Gjennom vårt brede nettverk av produsenter tilbyr vi også sourcing-tjenester dersom det er noe dere er på jakt etter eller savner i vår katalog. 

Te egner seg ypperlig både sommer og vinter. Hva med å tilby gjestene et deilig kaldbrygg på sommeren, som en sunn og leskende alternativ til vin? 

Lyst til å ta en prat?

Kontakt oss ved å sende en
epost til he*@sp*********.no, eller bruk skjemaet.