Te til restauranter, barer og kafeer

Flere og flere får øynene opp for te. På verdensbasis er te den mest konsumerte drikken, etter vann. Norge har tradisjonelt vært et kaffeland, men vi følger etterhvert også etter. Spill the Tea er grossit, og selger også te til små og store serveringssteder.

Hvorfor skal du satse på kvalitetste?

I Spill the Tea tar vi bærekraft og rettferdig handel på alvor. Vi bryr oss om miljøet, og arbeiderene som produserer teen for oss. Så langt det lar seg gjøre prøver vi å kjøpe rett fra gårder, og kutte ut mellomledd. På de måten sikrer vi at teen har høy kvalitet, samtidig som vi har bedre kontroll på arbeidsforhold og miljøavtrykk.

Vi har mest fokus på ren te, uten tilsetninger. Det skyldes både at vi mener teplanten er en spennende plante med så mange interessante smaker i seg selv, at tilsetninger er unødvendige. Dette handler også om bærekraft og sporbarhet. Du kan lese mer om hvorfor vi fokuserer på ren te her

 

Te egner seg ypperlig både sommer og vinter. Hva med å tilby gjestene et deilig kaldbrygg på sommeren, som en sunn og leskende alternativ til vin? 

Lyst til å ta en prat?

Kontakt oss ved å sende en
epost til hei@spillthetea.no, eller bruk skjemaet.