Søk
Close this search box.
Søk

Om Spill the Tea

Spill the Tea AS ble etablert i april 2018 av fire tenerder fra Oslo. Vi har som mål å spre bærekraftig te av høy kvalitet og kunnskap om te til det norske folk.

Spill the Tea

Vi ønsker å støtte positive endringer i tebransjen, noe som innebærer å fokusere på bærekraftig produksjon og sporbarhet. Vi synes det er for lite fokus på sporbarhet i tebransjen i dag, og derfor valgte vi navnet Spill the Tea.

Spill the Tea – Å avsløre informasjon eller sladre om du vil.

Tebutikk

Helt siden starten i 2018 har vi hatt som mål å starte en fysisk butikk. I mai 2023 kunne vi endelig åpne dørene til vår helt egen tebutikk på Fredensborg i Oslo. Kom gjerne innom for en hyggelig prat, kjenn på lukten av alle teene, og smak på dagens smaksprøve! Vi holder også regelmessig kurs og eventer i lokalet. 

Våre verdier:

Vi bryr oss både om planeten vår, og menneskene som bor på den. Så langt det er mulig prøver vi å velge teer som enten har økologisk sertifisering eller kommer fra gårder som bruker miljøvennlige produksjonsmetoder. Bra for deg, bra for bøndene, og bra for jorda. Vi prøver også å kjøpe te direkte fra tegårdene selv. Ved å kutte ut mellomleddene sikrer vi at de som dyrker teen får størst mulig cut av profitten, samtidig som vi sikrer deg kvalitetste i verdensklasse, og at teen er produsert under gode arbeidsforhold.

 

Teen vår:

All teen vi du finner i nettbutikken vår kommer fra teplanten, Camellia sinensis, og ikke urteblandinger. Den er naturlig og ren, og uten smakstilsetninger. Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne en te som passer for deg! Selv om teen er fri for tilsetninger er det et hav av naturlige variasjoner da produksjonsområde, kultivar og innhøstningsperiode utgjør en stor del av hvordan teen smaker.