Yu Shunhu

Yu Shunnan er født i 1962 i Yuwuli, Yinjang, i Anji. Han vokste opp med familiens tebedrift. Fra 10-årsalderen var han med sin mor og plukket teblader. Da han ble 15 år gammel startet han å jobbe med sin mor for å lære teknikkene for å produsere grønn te. Med hjelp fra en tebonde i Youxi, Fujian begynte han i 2012 å utvikle teknologi for å omdanne te fra Anji til sort te.

Kort om gården

Høydeprofil
2–400m

Klima
Nordlig subtropisk monsoon-klima 

Område
Anji, Huzhou, Kina

Jordsmonn
Gul- og brunrød leire og stein.
Syrlig og med høyt innhold av organisk materiale og sporstoffer,
pH 3,3–5,5.

Effektivt og skånsomt jordbruk

 Yu-familiens tehage består av 20 hektar med land og inngår som et del av et kooperativ sammen med andre familier. Selv om Anji-teplantens høye aminosyre-innhold er særlig attraktivt for insekter bruker de ingen sprøytemidler for å drepe de. Teen høstes nemlig tidlig på våren, før insektene har inntatt tegården. Etter at teen høstes inn om våren trimmes buskene ned, slik at det ikke er noen nye skudd for insektene å spise. Hver vår beriker bøndene jorden med en miks av fermenterte rapsfrø(et biprodukt fra rapsoljeproduksjon) og organisk gjødsel. Ingen plantevernmidler benyttes, og tegården lukes for hånd to ganger om året i mai eller juni, og oktober.