Søk
Close this search box.
Søk

Chen Keke og Li Dong

Dr Chen Keke har utviklet en patentert og ledende teknologi for å modne maocha til shu pu’er. Denne prosessen gir et klarere brygg, og mer kontrollert smak i teen. Dr. Chen Keke forsker på tevitenskap og teplantens fysiologi ved Kunming Institute of Botany. Li Dongs pu’er selskap har ansatt ham for bistå med produksjonen av pu’er. Hver vår drar han personlig til de store teprodusentfjellene i Yunnan på jakt etter den perfekte maochaen.

99 kr

Velg alternativ Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden
(1 omtale)

132 kr

Velg alternativ Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden

Kort om gården

Sjefstemester
Chen Keke

Beliggenhet
Kunming, Yunnan, Kina
Dr. Chen Keke

Dr. Chens vitenskapelige meritter inkluderer å identifisere viktige bakteriegrupper for post-fermenteringen av pu’er, utvikle forståelsen av mekanikken i post-fermenteringen og dens endringer i kjemisk sammensetning. Og ikke minst utviklingen og patenteringen av hans raffinerte shu pu’er-fremstilling med en optimal miks av mikroorganismer. 

Li Dong

Li Dongs pu’er-selskap kombinerer research, utvikling, prosessering og salg av pu’er. Etter å ha sourcet høykvalitets teblader i samarbeid med teprodusenter over hele Yunnan, foredles maocha til sheng- og shu pu’er i Youleshan og Shangyuan. Teen lagres i baser i Kunming og Chongqing. For Li Dong er høykvalitets teblader fra gamle tetrær prioritet når han velger blader. Han legger også stor vekt på riktig lagring for ferdigstilt pu’er, ideelt rundt 25 grader, under 85% luftfuktighet, i et godt luftet og luktfritt miljø, uten direkte sollys. Ved å nøye regulere fuktigheten i tebladene før lagring, og holde og justere temperaturen og fuktigheten holder han kontroll på de gunstige mikroorganismene som sørger for at pu’er får en myk og søt karakter.