For et par uker siden feiret vi Spill the Tea sin 1-årsdag på Bruket. Sammen med bartenderene der laget vi 3 populære drinker basert på te. Hvorfor ikke prøve å lage en hjemme selv?
Tom Coldbrew
- 4cl gin
 - 3 cl sitronsaft
 - 2 cl sukkerlake
 - 8 cl kaldbrygget Mao Jian
 
Hell ingrediensene i et vinglass, og topp med kullsyrevann. Rør rundt med drinkpinne.
Lapsang Sour
- 4cl lapsang souchong infusert vodka
 - 3 cl sitronsaft
 - 2 cl sukkerlake
 
Rør sammen, og hell i et whiskyglass. Dekorer med sitronskall eller shiso.
Perlende Jasmin
- 4cl jasminteinfusert gin
 - 2 cl kanelsukker
 - 2 cl limejuice
 
Toppes med rabarbrabrus. Hell over i et longdrinkglass og rør rundt.
Lag teinfusert sprit
Bruk samme metode som for kaldbrygging. Tilsett te i vodka eller gin, og la trekke fra 1–24 timer, avhengig av smak og behag.



