Julegavetips til te-elskeren

På jakt etter den perfekte julegaven til noen du er glad i? Hva med å legge te, eller teutstyr under treet i år? Her har vi samlet noen av våre heteste julegavetips til deg!

Washibokser - hold teen fersk

Te er ferskvare, men med god og riktig oppbevaring kan du forelenge teens levetid. En washi-boks er den perfekte tebeholderen, som både ser fin ut på kjøkkenbenken, og ikke minst beskytter teen fra lys, og fukt som kan forringe kvaliteten. 

Til matcha-elskeren

Matcha har tatt verden med storm, og det er lett å skjønne hvorfor. Har du en matcha-entusiast i livet ditt du vil gi den perfekte gaven til? Hva med en nydelig søt matcha, eller utstyret du trenger for å lage den perfekte bollen?

Te på farten

Enten du kjenner noen som liker å gå på tur, eller kanskje har travle dager på kontoret passer denne teflasken perfekt. Termosen har en innebygd sil som gjør det lett og trekke favoritt-teen din på farten. 

Te med smaken av jul

Indisk krydderte er den perfekte juleteen. I tillegg til sort te fra Assam inneholder den krydder som dufter jul. Ingefær, kardemomme og kryddernellik setter stemningen. Drikk den som den er, eller lag en deilig chai latte. 

Ny til te?

Er du glad i te, og vil dele gleden med noen andre? Hva med en introduksjonspakke, som inneholder fem ulike teer

Ikke glem tefilter!

Med praktiske tefilter kan du nyte favoritteene din i alle slags kopper og kanner. Det perfekte tilbehøret til en te-gave!